Digitális eszközök a középiskolai irodalomoktatásban

3,590Ft ÁFA-val 2,693Ft ÁFA-val

Jelen kötet az MTA–ELTE Digitális Írástudás és Irodalomoktatás Kutatócsoport tevékenységének bemutatását tűzi ki célul. Az itt közölt tanulmányok többé-kevésbé átfogó képet adnak a kutatócsoport négyéves tevékenységéről. Az első nagyobb blokkban interjús és kvantitatív kutatásaink eredményeit tekintjük át, valamint a lezajlott képzések tanulságait igyekszünk bemutatni. A második részben tanári reflexiókat és beszámolókat közlünk, amelyek azonban szintén nem nélkülözik az általánosítható tanulságokat, ugyanakkor konkrét módszertani ajánlásokat és példákat is tartalmaznak.

Kötetünket szívesen ajánljuk középiskolai tanároknak, a tanárképzésben dolgozó szakembereknek, valamint mindenkinek, aki érdeklődik az irodalomoktatás és a kortárs technológia összefüggései iránt.

Szerkesztette: Molnár Gábor Tamás, Fejes Richárd

prae.hu – Megjelent a Digitális eszközök a középiskolai irodalomoktatásban című kötet

Megjelent a Prae Kiadó gondozásában a Digitális eszközök a középiskolai irodalomoktatásban című tanulmánykötet Molnár Gábor Tamás és Fejes Richárd szerkesztésében. A könyv a legújabb infokommunikációs eszközök irodalomórai használatát és az új oktatásmódszertani lehetőségeket mutatja be, szerzői középiskolai és egyetemi tanárok.

Kiadó

Prae Kiadó

Megjelenés éve

2021

Oldalszám

370

ISBN

9786156199072

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális eszközök a középiskolai irodalomoktatásban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

1
Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez