Benyovszky Anita

Péterke hallani fog

1,500Ft ÁFA-val 1,125Ft ÁFA-val

Igaz történet egy súlyosan hallássérült kisfiúról, a csendből a hangok felé vezető úton. Az első olyan mesekönyv kisgyerekek számára, melyben egy hallássérült kisfiú útját mutatjuk be a hallás felé vezető úton.

 

 

SKU: BOOK-9786155070181 Kategóriák: ,

Tanulmányok, kritikák , recenziók

Benyovszky Anita: Péterke hallani fog – magyarnarancs.hu

„Ez a falatnyi képeskönyv, a gyerekekhez szóló beszéd természetes tónusában mesél egy súlyosan hallássérült kisbabáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, ami – sajnos – a világ legtermészetesebb dolga.”

Benyovszky Anita: Péterke hallani fog – meseutca.hu

„Léteznek olyan könyvek, amelyek úgy jók, ahogy vannak. Az első pillanattól kezdve szeretem a címét, a színeit, a szagát, bájosan esetlen, melankolikusan humoros rajzait. De leginkább azért örülök neki, mert személyes és őszinte.”

Péterke hallani fog – gyermekirodalom.hu

Péterke történetéről nem tudnánk, ha édesanyja (Benyovszky Anita) nem készített volna róla rajzokat, s nem mesélte volna el röviden, hogyan derült ki a család számára a kisfiú veleszületett halláskárosodása. A kisgyermekek számára készülő könyvek ritkán foglalkoznak olyan kérdésekkel, amelyek valamilyen problémára, másságra hívják fel a figyelmet. Valahogy úgy érezzük, a kicsiknek csak arról kell mesélnünk, ami megnyugtatja őket, az élet nagy kérdéseivel úgyis előbb-utóbb találkoznak.

Bemutatjuk: Péterke hallni fog – prae.hu 

20112 09. 04.-én egjelent Benyovszky Anita: Péterke hallani fog című könyve, mely egy tervezett gyerekkönyvsorozat első kötete. A Palimpszeszt-PRAE.HU gondozásában és Balázs Eszter Anna szerkesztésében kiadott könyv egy hallássérült kisfiú történetét meséli el a hallássérülés felfedezésétől a hallókészülékkel való hallás- és beszédtanulás kezdetéig.

Biztatás kell – nol.hu

„Na, ha akkor kézbe kaptuk volna Benyovszky Anita kis könyvét, rögtön jobban éreztük volna magunkat. Pedig nem felnőtteknek szól, hanem óvodás gyerekeknek, de hát az ember gyakran érzi magát tehetetlen gyermeknek a tornyosuló problémákkal szembesülve.”

Könyvbemutató

könyvbemutató a szerzővel és Fejes Gabriellával

 

 

Szerző

Benyovszky Anita

ISBN

9786155070181

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Péterke hallani fog” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez