Buarque Cristovam

Földalatti istenek

2,500Ft ÁFA-val 1,875Ft ÁFA-val

Tudja-e Ön, hol lakik az Úristen? Ha eddig azt hitte, a Mennyben, netán Magyarországon, akkor tévedett. Legalábbis Cristovam Buarque Földalatti istenek című regénye egészen mást állít. A dél-amerikai történet elvezet bennünket az istenek földjére, amely korántsem véletlenül Brazíliában található. Kiderül, hogy az istenek szerint az ember android, de igazán nem tudjuk meg, hogy az emberiség álmodja-e az isteneket, vagy az istenek az emberiséget. Akár arra is gyanakodhatunk, hogy az istenek valamely titkosszolgálatnak dolgoznak.

Cristovam Buarque a nagy dél-amerikai regényírók utódjaként fontos kérdéseket jár körül. Jelen műve olvasható politikai krimiként, a Szovjetunió és az USA közti rivalizálás egyik kalandos lenyomataként, de akár teológiai nyomozásként, vagy posztmodern meseként is – ahogy a szerző ajánlja. Az biztos, hogy egyesek vallás elleni támadást látnak majd benne, míg mások épp ennek az ellenkezőjét hámozzák ki belőle.

A szerző brazil esszéista és szépíró. 22 könyvet írt, néhányuk fordításban is megjelent. Egyetemi tanár, volt a Brasíliai Egyetem (UnB) rektora és oktatásügyi miniszter.

SKU: BOOK-9638773345 Kategóriák: ,
Szerző

Buarque Cristovam

ISBN

9638773345

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Földalatti istenek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez