Láng Orsolya

Ház, délután

3,490Ft ÁFA-val

A délelőtti program után a ház délután elegánsan eklektikus berendezésű, kellemesen fényezett, de ha kell, kellemesen árnyas is. Tehát árnyékolástechnikailag megfelelő. Csendes és élénk. Élénk és nyugodt. A jövevény eleinte zavarban van. Mégiscsak begurult ide a melankólia sötét golyója a folytatásnak hitt irányból. Aztán nagyítólencsén át láthattunk egy ölelkezést egy távoli ház emeleti lakásában. Közben meg elszabadult az ajándékpokol: sorjáznak a jobbnál jobb versek, mégsem árt meg a jóból a sok.

Láng Orsolya új kötetében bizalmasának fogadja az olvasót, és megmutatja, milyen, amikor apró balladák képei keverednek emberközi kapcsolatok jeleneteivel, ahogy az anyanyelvünk között az idegen szavak. Olyan természetesen, hogy ha valaki mögöttünk kellően lágy akcentussal ejti ki egy sziget fővárosának a nevét, közel kerülünk a nagybetűs Költészethez. Mi a siker titka, ha nem ez?

Mohácsi Balázs

A könyvet, akárcsak a szerző Személyes okok című, korábbi verseskötetét, a Prae Kiadó és az erdélyi Lector Kiadó jelenteti meg, Lapis József szerkesztésében. Borító: Láng Orsolya.

Kategóriák: ,
Szerző

Láng Orsolya

Kiadó

Lector Kiadó, Prae Kiadó

Kötés

Cérnafűzött, ragasztott

ISBN

978-615-6675-16-3

Anyag

papír

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ház, délután” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez