Weber Kristóf

Keringő

4,190Ft ÁFA-val

Kódolt üzenetek, hamis dokumentumok, embercsempészek, titkosügynökök, leplezett ajándékok, váratlan meglepetések, krimiszerű fordulatok várják az olvasót Weber Kristóf regényében. Walz Emil zenekari menedzser és komponista Ausztrián és Budapesten keresztül érkezik meg szülővárosába, Pécsre, a kalandos autóútját kísérő személyek kavalkádja pedig a múlt szövetébe ágyazódik. Feltárul előttünk, ahogy a tehetséges, de korhely művész a nyolcvanas évek késő szocialista miliőjében a karrierjét építi, Budapest kocsmáit és klubjait járja, és közben a szerelemben is próbál helytállni. Az idősödő Walz végül egy nyomozás kellős közepébe csöppenve, kották rejtett üzeneteiben és vendéglők, házibulik elejtett mondataiban leli meg az őt körülvevő világ igazságát, és talán egykori szerelmét is.

A Keringő az egy pont körüli folytonos keringés regénye, és ez az egy pont a zene. A szerző alteregójának világlátása és művészetfelfogása izgalmas, új fénytörésben mutatja meg a muzsikát, és rádöbbent, milyen érzéki módon hatja át életünk egészét.

A Keringő rajzait és a borítót Láng Orsolya készítette.

A szerző portréját Veres Gábor rajzolta.

A regény kísérőfüzetében kortárs verseket zenésít meg a szerző, és Keringő dalok címmel ingyen letölthető a Prae Kiadó webshopjában.

Kategóriák: ,
Szerző

Weber Kristóf

Kiadó

Prae Kiadó

Megjelenés éve

2023

Kötés

Ragasztott, visszahajtott füllel

Oldalszám

304

ISBN

9786156675071

Várható szállítás

2023.09.30.

Anyag

papír

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keringő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

1

Részösszeg: 2,625Ft

KosárPénztár

Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez