Bánhidi Lilla

Sorsod Borsod

4,490Ft ÁFA-val 3,368Ft ÁFA-val

Ez a modern hangú, pergő ritmusú, lokálpatrióta bűnügyi történet, amely egy fiktív miskolci sorozatgyilkosság eseményeit és nyomozását követi végig – az internetes randiappok veszélyeit is ábrázolva –, akár meg is történhetett volna.

Dr. Kovács Lajos, legendás nyomozó,

ORFK, „döglött ügyek” osztálya

 

Mészöly Ágnes ajánlója:

Vannak helyek, ahonnan sosem szabadulsz. Ahonnan elköltözni talán, de távozni nem lehet. A spirituális vonzás a galaxis túlvégén is megtart, ahol a Föld gravitációja már érzékelhetetlen.

Alexa – sikeresnek tűnő self-made-woman, aki vidékiként építette fel magát a fővárosi média könyörtelen világában, ugyanúgy, mint megalkotója –, azt hiszi, rég maga mögött hagyta múltját és szülőhelyét. Ám a sziporkázó légvár, amit az életének nevez, köddé válni látszik. Ha más nem is érzékeli, ő tudja: az összeomlás csak idő kérdése. Hogy az alapoktól kell újraalkotnia mindent.

Egy gyilkosságsorozat, melyet az egész ország döbbent borzalommal figyel, lehetőséget ad számára, hogy bizonyítsa rátermettségét oknyomozó riporterként. Beleássa magát az ügybe, és ahogy egyre többet tud meg a brutális kegyetlenséggel kivégzett, gyönyörű lányok történetéből – melynek szálai gombafonalként hálózzák be szülővárosa földjét –, egyre személyesebbé válik számára az ügy.

A végzet pedig visszavezeti őt a kezdetekhez. Borsodba, elfeledettnek hitt szerelméhez és feldolgozottnak hitt traumáihoz.

Bánhidi Lilla első krimijének hőse versenyfutásba kezd az idővel és a titokzatos, tökéletesnek tűnő gyilkossal, ám hogy a célszalagnál mi vár rá, mindenki számára rejtély.

A Prae kiadó Krimi Ma sorozata a Sorsod Borsod megjelenésével újabb remekművel gazdagodott, amely a hagyományokhoz híven körömrágósan izgalmas, mellbevágóan fordulatos, és úgy minden ízében hazai, hogy a nemzetközi mezőnyben is kiemelkedő regény.

Kategóriák: , ,
Szerző

Bánhidi Lilla

Kiadó

Prae Kiadó

Megjelenés éve

2023

ISBN

ISBN 978-615-6199-86-7

Várható szállítás

2023.05.05.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sorsod Borsod” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Kosár

1

Részösszeg: 2,625Ft

KosárPénztár

Üss ENTER-t a kereséshez, vagy ESC-et a kilépéshez